Afwerkingen uitgelegd

afwerkingen uitgelegd.

Er zijn zeer veel mogelijkheden om je foto af te werken:

op metaal, op acrylglas, ingelijst etc.

neem gerust contact met ons op als je hierbij hulp of advies nodig hebt.

graag lichten wij hier de meest gekozen afwerkingen toe.

Fotoprint

Fotoafdruk  | Klaar om in te lijsten zoals jij dat wilt

Fotoprint op Fujicolor Crystal Archive Type DPII, 220 grs. De basis afdrukkeuze is glanzend. De foto’s hebben een breed tonaal bereik, een hoge kleurverzadiging en zijn heldere en scherp. Afhankelijk van de maat wordt de foto plat of op rol geleverd. Geen ophangsysteem inbegrepen.

Fine Art Print | Klaar om ingelijst te worden

Een Print on Hahnemuhle Photo Rag, 310 grs, 100% cotton is een uitstekende keuze voor gebruikers die de voorkeur geven aan katoenpapier van hoge kwaliteit. Photo Rag is ideaal voor het weergeven van afbeeldingen met een hoog contrast. Geen ophangsysteem bij inbegrepen.

Fine Art Print
Acrylglas

Fotoprint op acrylglas | Galerie kwaliteit & uitstraling

De foto’s worden afgedrukt op Fujicolor Crystal Archive Type DPII, 220 grs en komen vervolgens achter 3 mm acrylglas. Dit versterkt de kleuren, details en diepte van de foto. Daarna wordt het geheel gemonteerd op 3 mm Dibond©, een dun, licht materiaal dat bestaat uit twee lagen aluminium rond een kern van polyethyleen. Deze afwerking is van hoge kwaliteit en beschermt en behoudt uw foto’s gedurende een lange periode. Ophangsysteem is inbegrepen.

Fine Art Print op Dibond | Arty kwaliteit & uitstraling

Een print op Hahnemuhle Photo Rag Bright White, 310 grs, 100% cotton is een uitstekende keuze voor gebruikers die de voorkeur geven aan helderwit katoenpapier van hoge kwaliteit. Photo Rag Bright White is ideaal voor het weergeven van afbeeldingen met een hoog contrast. De prints worden gemonteerd op Dibond©, een dun, licht materiaal dat bestaat uit twee lagen aluminium rond een kern van polyethyleen, met een dikte van 3 mm. Ophangsysteem is inbegrepen.

fine art print op dibond
HD Metal

Fotoprint op metaal | State of the Art

Dit is het nieuwste van het nieuwste! HD Metal bestaat uit een dunne plaat aluminium met een HD (high density) coating. De afbeelding wordt met een speciale techniek op het metaal aangebracht. Door de HD coating worden de kleuren en het diepte effect enorm versterkt. Metaal is uiteraard waterdicht en krasvrij. Deze hoogglans uitvoering is zonder twijfel de opvolger van het populaire plexiglas omdat het veel lichter en minder kwetsbaar is. Ophangsysteem is inbegrepen.

Fotoprint achter Museumglas | High End Afwerking

Een Ultra HD Fotoprint op Fujicolor Crystal Archive Maxima, glanzend, 220 grs. wordt verlijmd achter 3 mm Tru Vue TruLife™ acrylglas. Deze High End afwerking zorgt ervoor dat de kleuren, details en diepte van de foto versterkt worden en een antireflecterend effect heeft. De foto’s worden gemonteerd op 3 mm Dibond©, een dun, licht materiaal dat bestaat uit twee lagen aluminium rond een kern van polyethyleen. Deze afwerking is 99% UV-bestendig, zeer hoge kwaliteit en beschermt foto’s gedurende een lange periode. Ophangsysteem is inbegrepen.

Museumglas
foto op dibond

Fotoprint op dibond | Eigentijdse look & feel

De foto wordt afgedrukt op Fujicolor Crystal Archive Type DPII, 220 grs. Vervolgens gelamineerd en gemonteerd op Dibond©, een dun, licht materiaal dat bestaat uit twee lagen aluminium rond een polyethyleen kern, met een dikte van 3 mm. Het zeer geschikte afwerking om foto’s langdurig te beschermen. Ophangsysteem is inbegrepen.