Art Retreat Palma de Mallorca April 2024

Art Retreat Palma de Mallorca April 2024

Lieve mensen,

We zijn alweer ruim 3 weken onderweg in 2024 en zelf heb ik ‘so far’ een heerlijke start van het jaar, een nieuw jaar vol kansen en mogelijkheden. En jullie? Leuk als je het mij laat weten, je kan gewoon reply-en op deze KunstBlog.

We hebben een aantal leuke activiteiten in het vooruitzicht. Om te beginnen natuurlijk een Art Retreat naar Palma de Mallorca van 11-14 april 2024. Ga je mee?  en laat het mij weten als je vragen hebt, je kan gewoon reply-en op deze KunstBlog.

De Women in Art Foundation die ik vorig jaar heb opgericht heeft inmiddels een voltallig bestuur en we zijn uitgenodigd om deel te nemen aan Amsterdam Art Week, daar ben ik erg trots op. Gedurende die week is Amsterdam een ontmoetingsplaats voor (inter)nationale kunstenaars, kunstliefhebbers, kunstprofessionals en verzamelaars. Zet de data vast in je agenda: 29 mei t/m 2 juni. Meer info volgt binnenkort.

Als jullie het leuk vinden dat Art & Pictures nog een keer naar het Depot van Boijmans van Beuningen gaat of ergens anders een rondleiding organiseert, laat het mij weten, ik doe het graag. Ook een bezoek aan het atelier van je favoriete kunstenaar is altijd bespreekbaar. Laat het mij weten, je kan gewoon reply-en op deze KunstBlog.

Het mag duidelijk zijn, feedback is welkom 🙂

Ik wens jullie allemaal een sprankelend nieuwjaar toe!

Lieve groeten, Nicky

Artists do not own the meaning of their work

Een kleurrijk statement piece; Create Heal Connect & Smile | 200cm x 100cm | Nathalie Tappin beschrijft haar kunst als kleurrijk, speels en authentiek. Ze gebruikt graag levendige kleuren om haar positieve energie over te brengen en tegelijkertijd diepere lagen van zichzelf te onthullen. Deze dualiteit nodigt kijkers uit om haar kunst op hun eigen unieke manier te interpreteren en er verbinding mee te maken, waardoor ze worden aangemoedigd hun verbeeldingskracht de vrije loop te laten. Bekijk hier het werk van Nathalie.

Create, Heal, Connect & Smile | Nathalie Tappin
Nicky Huisman | Art Consultant | Owner Art & Pictures Gallery

Een nieuwe profielfoto voor het nieuwe jaar 🙂

Zoek je een mooie foto of schilderij voor in huis of op kantoor? Ik help je graag om een kunstwerk te vinden dat past bij jouw huis, je interieur, je business en je budget.

0652 033 522 | nicky@artandpictures.nl

DE KUNSTAGENDA

Kunstbeurs: Naarden Art Fair 25 t/m 28 jan 2024
Tentoonstelling: Craft! Now t/m 14 apr 2024 Coda Museum Apeldoorn
Tentoonstelling: Anselm Kiefer t/m 25 feb 2024 in Museum Voorlinden
Tentoonstelling: Refik Anadol t/m 1 apr 2024 Kunsthal Rotterdam

error: