Kunst is in het echt altijd nóg mooier!

Kunst is in het echt altijd nóg mooier!

Nog 1 week te gaan en dan is Art Laren; van 16-18 juni op de Brink in Laren. De openingsborrel cq vernissage is donderdag 15 juni van 18.00 – 21.00. Jullie zijn van harte uitgenodigd.

Graag stel ik hier de laatste 3 van de 11 kunstenaars voor van wie werk te zien zal zijn in de stand (stand 31, onthouden!) van Art & Pictures. In de voorgaande berichten zijn de overige 8 deelnemende kunstenaars aan jullie voorgesteld.

Openingstijden Art Laren:
Donderdag 15 juni 18 – 21 uur
Vrijdag 16 juni 12 – 19 uur
Zaterdag 17 juni 11 – 19 uur
Zondag 18 juni 11 – 18 uur
Mail voor vrijkaartjes naar nicky@artandpictures.nl

Hopelijk tot volgende week!
En anders tot leuks!

Nicky

Exodus from Libya | Chris de Bode

Exodus from Libya. Deze zeer bijzondere foto, is een ‘one of a kind’ van documentaire fotograaf Chris de Bode. Het samengestelde beeld laat Bengaalse arbeiders zien die de onrust in Libië zijn ontvlucht, lopend langs een weg van de grenspost Ras Ajdir naar een vluchtelingenkamp opgezet door UNHCR nabij de stad Ben Gardane in Tunesië. De foto’s zijn gemaakt in 2011 maar het onderwerp is helaas nog steeds zeer actueel. ‘Food for thought’.

Ruimte voor de Liefde | Barbara Houwers

Ieder keer als ik het atelier van Barbara Houwers bezoek realiseer ik mij dat haar werk in het echt vele malen mooier is dan op foto. Er komt in de stand op Art Laren een leuke collage van kleinere schilderijen te hangen van Barbara. Dus kom vooral langs!

Hope miniatuur 20 x 20 ingelijst in baklijst.
Hope #brons | Lalu Syaukani | Artfolly

De bestseller van vorig jaar, Hope van Lalu Syaukani, ontwikkeld door Artfolly Art Stories. Ook dit jaar is de bronzen versie te zien in de stand van Art & Pictures samen met ingelijste miniaturen van 20cm x 20cm in brons en roze met een houten baklijst. Ook de giftset met een miniatuur van 20cm x 20cm in mooie verpakking is verkrijgbaar. 

error: