Laura Notari | Abstracte kunstenares

Laura Notari

Laura Notari | Abstracte KUNSTENARES

 

Laura Notari is een abstracte kunstenares, geboren en getogen in Argentinië. En daar houden ze van kleur! Laura studeerde Beeldende Kunst aan de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten in Den Haag en studeerde bij diverse gerenommeerde schilders en kunstenaars. Ze houdt zich bezig met verschillende kunstvormen zoals schilderen, tekenen, glaswerk, keramiek en beeldhouwkunst. Laura is vrij en intuïtief in haar schilderen en is van mening dat kunst veel teweeg kan brengen en zelfs de manier waarop we denken kan veranderen.

Al op jonge leeftijd bleek Laura een natuurlijk artistiek talent. Ze schildert om zichzelf uit te kunnen drukken, maar het is ook belangrijk voor haar om iets te moois creëren. Laura werkt veel met acryl en inkt en voegt graag verschillende texturen toe, zoals papier, stoffen, gerecycled plastic en hout. Deze elementen zijn geïnspireerd op de natuur en onthullen de expressiviteit van licht, textuur en kleuren die een zeer levendige sfeer hebben. Laura Notari geeft les en stimuleert mensen om betrokken te raken bij de wondere wereld van het kunstenaarschap.

 

Nicky over Laura: Ik hou van kleur, dus vind ik Laura’s expressieve kleurrijke werk heel tof. Voor haar is het vanzelfsprekend om met kleur te werken, onder meer omdat ze uit Argentinië komt. De meeste mensen zijn heel voorzichtig met kleur. Ik vind het juist een stoer statement om kunst te gebruiken om je interieur kleur te geven.

.