Over ons

Over ons

Nicky Huisman | Art Consultant | Owner Art & Pictures Gallery

Art & Pictures is een galerie met een verrassend aanbod kunst en fotografie, opgericht in mei 2018 door Nicky Huisman.

We werken samen met een gevarieerde groep kunstenaars en fotografen; gevestigde namen en opkomend talent, uit binnen- en buitenland. Dit maakt onze collectie aangenaam veelzijdig: schilderijen, digitale kunst, natuurfotografie, mixed media en prachtige portretten. Er is keuze uit origineel werk, gelimiteerde oplages en fine art prints.  

Alle kunstwerken & foto’s in onze collectie hebben één ding gemeen, het zijn persoonlijke favorieten van Nicky Huisman, eigenaar van Art & Pictures. 

Al op jonge leeftijd bezocht Nicky regelmatig musea, galeries en kunstbeurzen. Het lag dan ook geheel in de lijn der verwachting dat ze in de culturele sector ging werken. Nicky werkte jarenlang voor verschillende bekende Nederlandse musea (Boijmans van Beuningen, Het Mauritshuis, Singer Laren) Haar liefde voor (de geschiedenis van) kunst en fotografie groeide uit tot een passie. Het oprichten van haar eigen galerie geeft Nicky de mogelijkheid om haar passie te delen met een breed publiek. 

Art & Pictures helpt graag met een persoonlijk advies op maat voor iedere gewenste ruimte en budget, zowel particulieren als bedrijven. Bel of mail gerust voor het maken van een afspraak.

info@artandpictures.nl | +31652 033 522 

error: