Spring Vibes

Lieve mensen,

Zo leuk om te merken hoe enthousiast mijn KunstBlog wordt gelezen. De reacties zijn net zo uiteenlopend als mijn werkzaamheden; advies over een aankoop (of verkoop) van een kunstwerk, feedback over een tentoonstelling die ik had aangeraden, een nieuwe kunstenares die mij uitnodigt in haar atelier, een interior designer die iets speciaals zoekt voor een project en zelfs iemand die mij wil interviewen voor een leuke rubriek. Het voelt alsof er iets leuks in de lucht hangt. Spring Vibes?

Er zijn nog een paar plekken vrij bij de rondleiding in het Depot van Boijmans van Beuningen op 6 april van 13.45 tot 14.45, meld je snel aan! En tot mijn verrassing ook nog steeds belangstelling voor de Art Retreat naar Palma de Mallorca, dus ik denk na over een nieuwe datum in het najaar, stay tuned.

Geniet van het voorjaar, het Paasweekend én van de nieuwe werken die online staan en die ik hier onder heb uitgelicht. En misschien zie ik je bij een van de beurzen of tentoonstellingen uit mijn Kunstagenda. Of in mijn expositieruimte in Amsterdam.

Kortom, graag tot leuks!

Lieve groeten, Nicky

❧ Art is a line around your thoughts 

Gustav Klimt

Nieuw werk online van natuurfotograaf Andy Luberti; Misty Morning. Behoeft geen verdere uitleg, toch? 

Kijk hier voor het werk van Andy.

Kate Moss Vogue van Sam Lovemore met mooie details en kleuraccenten.

Kijk hier voor het werk van Sam.

Kate Moss Vogue

DE KUNSTAGENDA
Kunstbeurs: KunstRai Amsterdam 27/3 t/m 1/4 2024
Kunstbeurs: Art on Paper Amsterdam 9/5 t/m 12/5 2024
Tentoonstelling: Stedelijk Museum Amsterdam Maria Abramovic 16/3 t/m 14/7 2024
Tentoonstelling: Rijkscollecties en Op de Beeck, Kunsthal KAde 27/1 t/m 5/5 2024

error: