The Most Wonderful Time of the Year

The Most Wonderful Time of the Year

Lieve mensen,

In deze laatste KunstBlog van 2023 kan ik mede dankzij jullie ~ waarvoor veel dank ~ terugkijken op een geweldig jaar. Wat is er veel gebeurd!

Even een korte terugblik: we gingen voor de 4e keer! naar het Depot van Boijmans van Beuningen voor een rondleiding. Ook kregen we met Art & Pictures een rondleiding bij Singer Laren over de tentoonstelling van Kees van Dongen. We mochten 2 exposities inrichten in het prachtige Clubhouse van Equals in Amsterdam, waar we inmiddels alweer ruim een jaar werken. We hadden ook dit jaar een mooie stand op de sfeervolle kunstbeurs Art Laren. We hebben een stichting opgericht: de Women in Art Foundation. We organiseerden een succesvol 3-daags kunst evenement met lezingen en workshops. En last but not least: we hebben een Art Retreat samengesteld naar Palma de Mallorca. En dit allemaal naast het verwelkomen van diverse nieuwe kunstenaars en fotografen en het verblijden van een mooi aantal klanten.

I truly love my job.

Zoals beloofd hierbij ook de laatste twee tips die kunnen helpen bij het uitkiezen van het ideale kunstwerk.

  • In eerdere blogs schreef ik het al: kunst is in het echt altijd mooier. Online kunst uitzoeken kan prima, vooral bij fotografie of digitale kunst. Maar met name bij schilderijen is mijn advies: ga het bekijken. In het echt zijn de kleuren vaak net even anders, kan je het formaat en de eventuele impact hiervan beter inschatten en kan je ook de techniek beter beoordelen. Probeer van dezelfde kunstenaar ook ander werk te bekijken en vraag altijd of het werk op zicht mee naar huis mag nemen, vaak kan dat.
  • En mijn laatste en misschien wel meest belangrijke tip: geniet van het proces en neem er de tijd voor. Of bel mij 🙂

Wil je 11-14 april 2024 mee naar Palma de Mallorca?  of bel mij 🙂

Gezellige dagen en tot volgend jaar!
Liefs, Nicky

nicky@artandpictures.nl | 0652 033 522

 

❧ Merry Everything and Happy Always 

 

Tranquil Waters | Ocean Art

Een nieuw kunstenares online! De Australische Petra maakt schilderijen die zijn geïnspireerd op het Great Barrier Reef, dat zich op slechts 25km van haar studio bevindt! Bekijk hier het werk van Petra.

Sea of Flowers | Ingeborg Herckenrath

Ook nieuw werk online van kunstenares Ingeborg. In deze donkere dagen een vrolijk, kleurrijk statement piece. Bekijk hier het werk van Ingeborg.

DE KUNSTAGENDA

Kunstbeurs: Naarden Art Fair 25 t/m 28 jan 2024
Tentoonstelling: Craft! Now t/m 14 apr 2024 Coda Museum Apeldoorn
Tentoonstelling: Anselm Kiefer t/m 25 feb 2024 in Museum Voorlinden
Tentoonstelling: Refik Anadol t/m 1 apr 2024 Kunsthal Rotterdam

error: