What is your story?

What is your story?

Lieve mensen,

Allereerst veel dank voor de leuke feedback die ik mocht ontvangen op mijn vorige bericht. Fijn te horen dat mijn enthousiasme over kunst en kunst gerelateerde onderwerpen door veel van jullie wordt gewaardeerd en gedeeld.

Dit is alweer mijn 23e KunstBlog! En in de ruim vijf jaar dat ik nu actief ben met Art & Pictures, heb ik ontdekt dat mijn drijfveer het verhaal erachter is. Zowel het verhaal van de fotograaf of kunstenaar achter het ontstaan van een kunstwerk, als het verhaal achter de vaak zeer persoonlijke keuze van de klant, soms tot tranen geroerd (zowel de klant als ik 🙂 Dit maakt dat ik gepassioneerd blijf over het werk dat ik doe en ik realiseer me dat dit een groot voorrecht is.

Dan een update over de Art Retreat: er is veel animo voor de Art Retreat naar Palma de Mallorca maar er zijn te weinig aanmeldingen voor de week van 11 – 14 april. Het programma is er dus bij voldoende aanmeldingen (minimaal 6) kan de reis op ieder gewenst moment worden gerealiseerd. Zelf ga ik in elk geval en ik zal zeker verslag uitbrengen. En bel mij als je toch nog mee wilt!

Eveneens animo voor een rondleiding in het Depot van Boijmans van Beuningen dus hierbij een nieuwe datum: zaterdag 6 april van 13.45 tot 14.45. Kosten zijn € 10,- p.p. excl entree (gratis met museumkaart) Meld je gauw aan, vol is vol.

Tot leuks!

Nicky

❧ art is a necessity, not a luxury 

Nieuw werk online van kunstenares Annejole Jacobs – de Jongh. In de serie Famous Couples – Make Love not War. Een portret van spelende kinderen op een achtergrond van beroemde omhelzingen van politici, sporters, kunstenaars en filmscenes gecombineerd met werken van Roy Lichtenstein, Banksy, Andy Warhol en Dali. Ook het origineel is verkrijgbaar. Kijk hier voor het werk van Annejole.

Famous Couples | Make Love not War

En terug van weggeweest het werk van Sam Lovemore Art. Zijn levendige werk bestaat uit een talrijke mix van foto’s, antieke prenten, typografie, logo’s en oude affiches. Lovemore creëert kleurrijke, fantasievolle, iconische kunst waarin je verdiept kan raken en steeds iets nieuws ontdekt. Kijk hier voor het werk van Sam.

Frida Kahlo

DE KUNSTAGENDA

Kunstbeurs: TEFAF Maastricht 9 t/m 14 maart 2024
Tentoonstelling: Rijkscollecties en Op de Beeck, Kunsthal KAde Apeldoorn 27/1 t/m 5/5 2024
Tentoonstelling: Refik Anadol Kunsthal Rotterdam t/m 1 april 2024
Kunstbeurs: KunstRai Amsterdam 27/3 t/m 1/4 2024

error: